02 / 05 / 2024

Mercedes-Benz’in elektrikli modeli EQB'ye şoke eden zam! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in elektrikli modeli EQB'ye şoke eden zam! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Avrupa’nın en büyük lüks otomobil üreticilerinden birisi olan Mercedes-Benz’in en yeni elektrikli lüks SUV modeli EQB'nin kasım ayı fiyatı açıklandı.. İşte, Mercedes-Benz EQB'nin 19 Kasım 2022 fiyat listesi…



Mercedes-EQ’dan Yeni EQB, Mercedes-EQ'ya özel tasarımı, köşeli ve karakteristik bir stil ile birleştiriyor. Yedi kişilik koltuk seçeneği, geniş yükleme ve bagaj alanı ve MBUX bilgi ve eğlence sistemi ile elektrikli sürüşü yepyeni bir deneyime dönüştüren EQB, isteklerinize göre tasarlayabildiğiniz üç donanım paketi ile satışa çıkıyor. Advanced-Plus ve Premium paketleri, aracınızı isteğe göre kişiselleştiren ve öne çıkan birçok konfor, güvenlik veya teknoloji özelliği içeriyor.

Mercedes-Benz’in elektrikli modeli EQB ye şoke eden zam! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

EQB'deki sezgisel olarak ayarlanabilir konfor donanımları, işlevsel alan konsepti ve akıllı güvenlik sistemleri, elektrikli sürüş keyfini doyasıya yaşamanızı sağlıyor. Azami yedi koltuğa veya azami 1.710 litrelik yükleme alanı hacmine sahip işlevsel ve esnetilebilir alan konsepti sayesinde EQB çeşitli taşıma ihtiyaçları için geniş bir alan sunuyor. 

Ayrıca EQB'nin ön görülü ve akıllı sürüş sistemleri trafiği kontrol altında tutuyor ve sürücüyü duruma göre tehlikelere karşı uyarıyor. Böylece yolcular ve trafikteki diğer kişiler ve araçlar etkili bir şekilde korunmuş oluyor. EQB, hedefe güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Peki Mercedes-Benz EQB'nin diğer özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz EQB'nin teknik özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön