02 / 05 / 2024

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Alman otomotiv devi Mercedes, AMG ailesinin yeni üyesi olan elektrikli EQE'nin tanıtımını yaptı. Otomobil sevenlerin tercihi artık elektrikli otomobiller olacak. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde... 



Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markalarından Mercedes, AMG ailesinin yeni üyesi olan elektrikli EQE'nin tanıtımını yaptı. Otomobil sektörü yavaş yavaş elektrikli araçlar üretimine geçiyor. Otomobil sahibi olmak isteyenler tercihlerini elektrikli araçtan yana kullanacak.

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Avrupa'da elektrikli araçlara talep gittikçe artıyor. Bu nedenle çok sayıda otomobil markası Avrupa pazarına birbirinden farklı yeni modeller sunuyor. Alman otomotiv devi Mercedes, dört kapılı olan yeni elektrikli SUV modeli aracını piyasaya sürdü. Model çift elektrik motoru ile üst düzey performans sağlamayı amaçlıyor. Elektrikli araç, çalıştığında neredeyse hiç motor gürültüsü olmadan gerçekleştirilecek sürüş deneyimleri vaad ediyor. Dört kapılı SUV modeli sedan, son derece konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

 


Geri Dön