02 / 05 / 2024

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

İtalyan otomobil üreticisi Fiat, ailesinin yeni üyesi olan elektrikli E-Ulysse modelinin tanıtımını yaptı. Otomobil sevenlerin tercihi artık elektrikli otomobiller olacak. E-Ulysse hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor...



Türkiye otomotiv sektöründe büyük bir pazar payının sahibi olan fiat, en yeni elektrikli üyesi olan E-Ulysse modelini Mayıs ayında ülkemizde satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Fiat, Avrupa için özel olarak üretimini gerçekleştirdiği minivan modelinin 2010 senesinde üretimi durdurdu. Ancak Fiat'ın yenileyerek tekrardan mayıs ayında satışa sunacağı Minivan modeli, elektrikli olarak otomobil severlerle buluşacak.

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

Fiat E-Ulysse, iki farklı batarya seçeneği ile birlikte geliyor. Bunlar; 50 ve 75 kWh'lik batarya seçenekleri oluyor. Minivan modeli araç, 45 dakika içerisinde yüzde 80 şarj oranına ulaşabiliyor.

Ayrıca aracın maksimum menzili 330 kilometre olarak belirlendi. 260 Nm tork gücü üretebilen E-Ulysse, 136 beygir gücüne kadar çıkabiliyor. Ancak aracın hızlanma süreleri ile ilgi Fiat, bir bilgi paylaşmadı.

Peki elektrikli E-Ulysse modelinin fiyatı ne kadar olacak? İşte cevabı...


Geri Dön