27 / 07 / 2024

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

İtalyan otomobil üreticisi Fiat, ailesinin yeni üyesi olan elektrikli E-Ulysse modelinin tanıtımını yaptı. Otomobil sevenlerin tercihi artık elektrikli otomobiller olacak. E-Ulysse hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


E-Ulysse modeli 7 veya 8 koltuklu olarak üretildiğini açıklayan Fiat, modelin kişisel alanlarda yada iş hayatında kullanılabilecek bir araç olduğunun da altını çiziyor. Farklı donanım baz paketleri ile alıcılarına sunulacak olan modelin Lounge versiyonunda, katlanabilir bir masa ile birlikte geleceği beli oldu.

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

Aracın bagaj hacmi ise 4.190 litre. Ancak koltuklar katlandığında yada çıkarıldığında alan daha da genişliyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan E-Ulysse modeli, en ileri teknolojiyi ve üst düzey güvenlik sistemlerini de bünyesinde bulunduracak. Ayrıca araç 7 inç büyüklükteki bilgi-eğlence sistemi sayesinde mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatmayı da vaat ediyor.

Fiat elektriklendi: E-Ulysse versiyonu yakında yollarda!

Elektrikli bagaj kapağı, deri koltukları, LED farları ve açılabilir panoramik cam tavanı sayesinde sınıfındaki diğer modeller arasında daha dikkat çekecekmiş gibi duruyor. Fiat E-Ulysse, mayıs ayında ülkemizde satışa çıkarılacak ancak aracın daha fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 10.24'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Fiorino'dan 20 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Doblo Cargo'ya 25.000 Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

2022 Land Rover Defender Mart fiyat listesi!

Asgari ücretle TOGG sahibi olunabilir mi? İşte cevabı...


Geri Dön