18 / 05 / 2024

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Alman otomotiv devi Mercedes, AMG ailesinin yeni üyesi olan elektrikli EQE'nin tanıtımını yaptı. Otomobil sevenlerin tercihi artık elektrikli otomobiller olacak. İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde... 



Mercedes AMG EQE modeli otomobil sektörüne iki farklı versiyonu ile girecek. Bu versiyonları ise, EQE 53 4Matıc Plus ve 43 4Matıc. Mercedesin AMG bünyesindeki tüm araç modellerinde dört çeker sistemi ve çift elektrik motoru bulunuyor. Elektrikli SUV modeli araç avangard tasarımıyla üst düzey donanımı bir araya getirerek çarpıcı bir tasarım ortaya çıkartmış.

Mercedes elektriklendi: AMG EQE versiyonu yakında yollarda!

Mercedes EQE, ışık tasarımı,EQ jant tasarımı, masaj fonksiyonlu koltukları, tamamen dijital gösterge paneli, akıllı telefon entegrasyonuna, kablosuz şarj sistemine, kör nokta yardımcısına ve ambiyans aydınlatmasına sahip. Otomobil, Dynamic Plus paketiyle birlikte 687 beygir gücüne çıkarken 1001 Nm torka da ulaşabiliyor, standart paketle ise 626 beygir gücüne çıkarak 950 Nm torka ulaşıyor. Bu sayede 3.3 saniyede 100 km hıza çıkabiliyor.

 


Geri Dön