02 / 05 / 2024

Mercedes EQA Temmuz fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQA Temmuz fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeniden yorumlanan sportif modern ve sofistike görünümüyle sürücüleri cezbeden Mecedes EQA, tamamen elektrikli oluşuyla dikkatleri çekiyor. Peki Mercedes EQA Temmuz fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...



2 renkli tasarıma sahip Mercedes EQA, ön ile arka kısmındaki LED ışık bandı ve arka LED lambalarıyla ışıldarken, ön kaputtaki hafifçe gizlenmiş güç kubbeleri, merkezindeki yıldızı, markaya özgü siyah-krom ayrıntılara sahip radyatör kaplamasıyla görselliğini güçlendiriyor. 

19 inç hafif alaşım jantlardan 20 inç çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlara kadar farklılaşan jant tipleriyle sunulan EQA, AMG, advanced ve advanced-plus olacak şekilde 3 farklı donanım paketiyle satılıyor. 

Mercedes EQA Temmuz fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Advanced Paketinde, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlara sahip ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi, ayna paketi ve kör nokta yardımcısı gibi özellikler ve teknolojiler bulunuyor. 

Advanced-Plus peketinde ise, 10,25 inç tamamen dijital geniş ekranlı ön konsol, geri görüş kamerası ile RKTRONIC paketi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu, THERMOTRONIC iki bölgeli otomatik klima sistemi, KEYLESS-GO konfor paketi ile gelişmiş ses sistemi özellikleribne yer veriliyor. 

AMG donanımında ise, krom detaylara sahip difüzör görünümlü AMG arka apron, 5 çift kollu tasarıma sahip aerodinamik açıdan optimize edilmiş tantalit grisi 19 inç AMG hafif alaşım jantlar, polisajlı kauçuk giydirmeli olan paslanmaz çelik AMG gaz ile fren pedalı, dış mekanda AMG’ye özgü krom detaylı siyah kaplama detayları bulunuyor. 

Peki Mercedes EQA Temmuz fiyatları kaç lira? İşte EQA 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön