29 / 04 / 2024

Mercedes'in elektrikli modeli EQS'ye dev zam! İşte Mercedes EQS 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes'in elektrikli modeli EQS'ye dev zam! İşte Mercedes EQS 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mercedes'in yeni elektrikli otomobili EQS Kasım ayı fiyatları belli oldu. Peki, Mercedes EQS S özellikleri neler ve 2022 model fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...



Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, yeni EQS modelinin Kasım 2022 fiyat listesini yayımladı. Mercedes EQS yüksek donanımlara sahip elektrikli özelliği, günümüz trendlerine uygun tasarımıyla satışa çıktı.

Mercedes ailesinin en yeni üyesi olan EQS modeli, otomobilseverlere birçok farklı özellik sunuyor. Fakat fiyatının oldukça yüksek olması ve Kasım ayında bir zam daha gelmesi alıcıları üzeceğe benziyor.

Mercedes in elektrikli modeli EQS ye dev zam! İşte Mercedes EQS 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

MERCEDES YENİ EQS'İN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

Mercedes Yeni EQS, bir sedan otomobilden çok daha fazlasını vadediyor. Şık ve sportif tasarımıyla dikkat çeken Yeni EQS, özel radyatör ızgarası ve led ışık bantları ile modern bir hava katıyor.

Mercedes Yeni EQS modeli iç mekan tasarımıyla diğer otomobillerde olmayan pek çok özelliğe sahip. İşte dış ve iç mekanda öne çıkan tasarım özellikleri:

* Mercedes-EQ’ya özel radyatör ızgarası
* Hhyperscreen ekran
* Birinci sınıf arka koltuk konforu.


Tamamen elektrikli EQS, azami 649 kilometre menzile sahip.  Yüksek voltajlı akü, 200 kW’lık şarj sistemi ile hızlı bir şekilde şarj olurken, şarj süresi 400 V besleme gerilimi ve minimum 500 A akıma sahip bir DC hızlı şarj istasyonu kullanıldığında  batarya yüzde 10'dan yüzde 80'e 31 dakikada doluyor.


Peki, Mercedes EQS fiyatları  kaç TL? İşte Mercedes Yeni EQS 17 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön