29 / 04 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Dün dolar kuru Fed'in faizlerde 75 baz puanlık artışının etkisiyle yılın zirvesini görürken euro kuru düşüşe geçti. Peki bugün Merkez Bankası kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? İşte euro kurunda son durum...



EURO KURUNDA SON DURUM

Fed kararı sonrası dolar uluslararası piyasalarda güç kazandı. Dolar endeksi 20 yılın yeni zirvesi olan 111,72'ye çıkarken yükseliş hafta başından bu yana yüzde 2'yi, yıl başından bu yana ise yaklaşık yüzde 17'yi buldu.

Euro/dolar paritesi ise 0,98 seviyesinden işlem görüyor. Bugünkü Merkez Bankası faiz toplantısı öncesinde güne 18,33 TL seviyelerinden başlayan dolar kuru, karar sonrası 18,38 TL’ye yükseldi.

 Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

18,06 TL seviyelerinde güne başlayan euro ise 18,22 TL’ye kadar çıktı. Euro kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,08 TL, satış fiyatı ise 18,17 TL seviyesinde işlem görüyor.

Fırtına değil kasırga geliyor! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar yarından sonra böyle olacak

Dolar euroya çelmeyi taktı! Peki 1 euro şimdi ne kadar oldu? 

Euro bugün kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? 21 Eylül 2022 alış satış fiyatı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön