29 / 04 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Dün dolar kuru Fed'in faizlerde 75 baz puanlık artışının etkisiyle yılın zirvesini görürken euro kuru düşüşe geçti. Peki bugün Merkez Bankası kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? İşte euro kurunda son durum...



MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

Milyonların heyecanla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) kritik faiz kararını duyurdu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 13 seviyesinden yüzde 12'ye indirdi.

 Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum

Merkez Bankası kararın hemen ardından yaptığı açıklamada "Temmuz başından bu yana öncü göstergeler zayıflayan dış talebin etkisiyle büyümede bir yavaşlamaya işaret etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Güne 18,34 TL ile başlayan dolar/TL, kararın hemen ardından yükselişe geçrek 18,41 ile tarihi zirvesini yeniden gördü. Euro/TL ise 18,14 civarında işlem gördü.

Peki Merkez Bankası kararından sonra euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? Euro kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru 22 Eylül 2022...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön