Kent Haberleri

Merkez Bankası resmen duyurdu! Doların ne kadar olacağı 30 gün önceden belli oldu! Doları olanlar bu rakama hazır olsun!

Merkez Bankası yaklaşık 30 gün önce doların ne kadar olacağını söylemişti. Dolar için rakam açıklaması, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde duyuruldu. Doları olanlar bu rakama hazır olsun! Dolar/TL kuru ekonomi gündeminden düşmezken yatırımcılar ve vatandaşlar dolar kurunu yakından takip ediyor

Merkez Bankası toplam 42 katılımcı ile gerçekleştirdiği Piyasa Katılımcıları anketinde doların ne kadar olacağını 30 gün önceden duyurmuştu. Dolar/TL kuru ekonomi gündeminden düşmezken yatırımcılar ve vatandaşlar dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? 

Merkez Bankası resmen duyurdu! Doların ne kadar olacağı 30 gün önceden belli oldu! Doları olanlar bu rakama hazır olsun!

MERKEZ BANKASI RESMEN DUYURDU!

Milyonlarca kişi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda dolar tahminleri ve dolar yorumları da yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın heyecanla beklenen Piyasa Katılımcıları anketi yaklaşık 30 gün günce açıklanmıştı. Ankete göre Banka, doların ne kadar oıalcağını açıkladı. 


Katılımcıların yıl sonu dolar/TL beklentisi 22,83'ten 22,91'e yükseldi. 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi 23,10 TL'den 23,52 TL'ye çıktı. Böylece Merkez Bankası dolar beklentisi 23,52 TL olarak duyurmuş oldu.

15 Nisan Dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kaç TL? 15 Nisan 2023 son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR 15 NİSAN 2023?

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar ne kadar oldu? 15 Nisan Dolar/TL kaç lira'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün dolar/TL kuru 19,99 liradan alınıp, 20,057 liradan satılıyor.  Dolar endeksi bugün 101,290 bandında hareket ederken euro dolar paritesi rekor kırarak 1,0996 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı