18 / 05 / 2024

Merkez Bankası'nda flaş dolar gelişmesi! Doları olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nda flaş dolar gelişmesi! Doları olanlar acil baksın

Merkez Bankası'nda dolarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası rezervleri 3 milyar dolar arttı. Bu artışın da doların yükselmesinin önünde önemli bir set olduğu belirtiliyor.



Sözcü'nün haberine göre, 2021 yılında pek çok yatırımcı, tasarruflarını eriyen liraya karşı korumak amacıyla altın, döviz, borsa ve kripto para gibi araçlara yöneldi. TL'de reel getiriler ekside kaldı. 2021 başında 12 ay vadeli mevduat hesabına para yatıran bir yatırımcının paranın miktarına göre yıllık kazancı yüzde 14 ve 16 arasında oldu. 31 Aralık kurlarına göre, parasını dolara yatıran bir yatırımcı ise yüzde 77, Euro'ya yatıran bir yatırımcı yüzde 66 getiri kazandı. İngiliz sterlininin getirisi yüzde 74 oldu. 

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!

Konut ve kira fiyatlarında beklenmedik gelişme! Kiralar düşecek mi? İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG’dan yeni gelişme! Bu kadarı da beklenilmiyordu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön