07 / 07 / 2024

Merkez Bankası'ndan dolarla ilgili flaş tahmin!

 Merkez Bankası'ndan dolarla ilgili flaş tahmin!

Merkez Bankası tarafından gerçekleştiren yıl sonu anketinde dolarda yıl sonu beklentisi 17,57 olurken, 12 ay sonrası dolar/TL beklentisi ise 17,84'ten 18,47 oldu.



Hızla yükselen dolar kuruna karşı önlem almaya çalışan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, tüm kartlarını oynuyor. Fakat dolarda istenilen düşüş bir türlü yakalanamıyor. Hal böyle olunca, mevcut durum Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilen anketlere de yansıyor. Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi anketi belli oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön