29 / 04 / 2024

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...



Mesa Kayaşehir projesinin alan büyüklüğü 2 bin 500 dönüme denk geliyor. 1 konutun 100 metrekare olduğu ve emsalin de 1.50 olduğu göz önüne alındığında bu alanda 37 bin konut inşa edilebileceği tahmin ediliyor.

Mesa Kayaşehir projesinde, tahmini konut sayısı, konut tiplerine göre değişiklik göstermekle beraber 20 ile 50 bin arası olarak öngörülüyor. 

Mesa dan Kayaşehir e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor!  

Mesa Kayaşehir projesinin kompleks şeklinde hayata geçirilmesi planlanıyor. Projede, konutların yanı sıra dükkanlar, okul, hastane, ofis ve ticret merkezi gibi alanların yer alması planlanıyor. 

Mesa dan Kayaşehir e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor!   

Mesa, Kantur-Akdaş, Artaş, Öztaş Ortak Girişimi ile Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul projesiyle 5 bini aşkın konut inşa ediyor. Tema İstanbul'un 1. etabında satışlar tamamlanırken, Tema İstanbul 2'de yer alan 2.280 daire ve 70 villa geçtiğimiz yılın Aralık ayında satışa sunuldu. Ayrıca projenin ara etabı olarak lanse edilen Tema İstanbul Bahçe projesi de 2017 yılının sonunda satışa çıkmıştı.  Satışların tamamlandığı Tema İstanbul Bahçe projesinde ise 363 konut yer alıyordu.

Mesa dan Kayaşehir e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa Karanfilköy projesi için de düğmeye bastı. Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projede, hak sahipleriyle anlaşma çalışmaları devam ediyor. Evi olana ev, dükkanı olana dükkan verilecek olan projede 1.000'den fazla konut inşa edilmesi planlanıyor. Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında konumlanan Mesa Karanfilköy projesine Aralık'ta start verilmesi öngörülüyor. 

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu ortaklığında Eczacıbaşı Kartal projesi için de prensipte anlaşmıştı. 

Proje aşamasındaki konutların hayata geçirilmesiyle birlikte Mesa, İstanbul'un konuttaki en büyük oyuncusu olacak. 

Aynı bölgede Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından, hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet'in satışları iptal edilmişti.

Web: http://www.mesa.com.tr/

KİPTAŞ Karanfilköy projesini Mesa yapacak! Dev proje Aralık'ta başlıyor!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesi başlıyor! 


Geri Dön