27 / 04 / 2024

Mesut Sancak: İzmir'in kalbi Folkart'ta atacak!

Mesut Sancak: İzmir'in kalbi Folkart'ta atacak!

Folkart Towers'da ilk kulenin kaba inşaatı sona erdi. İkinci kulenin de hızla yükseldiği projede, ilk kulenin 2014 yılı Şubat ayında teslim edileceği kaydedildi. Projenin, Ege Bölgesi'nin ekonomisine de önemli bir katkı sağlayacağı belirtildi...




Folkart Towers'da ilk kulenin kaba inşaatı sona erdi. İkinci kulenin de hızla yükseldiği projede, ilk kulenin 2014 yılı Şubat ayında teslim edileceği kaydedildi. 2011 yılı Nisan ayında başlayan projenin, Ege Bölgesi'nin ekonomisine de önemli bir katkı sağlayacağı belirtildi. 


Folkart Towers, Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak. Proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4.000 kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20.000 kişinin girip çıkacağı dev bir kompleks olacak. 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak " Folkart Towers'da bizim dışımızda da pek çok kurumsal firmanın ofisi olacak. Bazı bankaların ve sigorta şirketlerinin genel müdürlüğü bizden hemen sonra taşınmaya başlayacaklar. Spor Merkezi, alışveriş alanları, kafeler ve restaurantlar da Nisan ayından itibaren faaliyete geçmeye başlayacaklar. Burada yepyeni, capcanlı bir hayat başlayacak. İzmir'in kalbi burada atmaya başlayacak" dedi. 


Gözlem


Geri Dön