27 / 04 / 2024

Metaverse arsaları Sahibinden'de satışa sunuldu!

Metaverse arsaları Sahibinden'de satışa sunuldu!

Çevrim içi alışveriş platformu Sahibindencom araclığıyla metaverse arsalarının satışa çıkarıldığı belirtildi. Metaverse arsalarına olan ilgi gittikçe artarken, fiyatlarda 10 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.



ABD'li milyarder girişimci Elon Musk’ın geçtiğimiz haftalardaki metaverse çıkışına karşın sanal evren kitleler arasında yayılmayı sürdürüyor.

Sputnik News'te yer alan habere göre; yaklaşık iki hafta önce Türkiye’de 20 bini aşkın metaverse arsasının satıldığı tespit edilmişti. DEVA Partisi de, Türkiye’de bir ilke imza atmış ve metaverse'ten arsa satın alan ilk siyasi parti olmuştu.

Decantraland, Sandbox, OVR gibi metaverse dünyasını hedefleyen blok zinciri oyunlarına ek olarak gerçek kentler de sanal evrende yerlerini almaya başladı.

Metaverse arsaları Sahibinden de satışa sunuldu!

Marketing Türkiye'nin aktardığına göre, şimdi de bu arsaların Sahibinden internet sitesi aracılığıyla satışa sunulduğu belirtildi.

Başlangıçta OVR platformunda bulunan Konyaaltı merkezli arsa için 2.5 milyon Türk Lirası değerinde bir ilan bulunurken, şimdi İstanbul ve Adalar çevresinde birden fazla ilan mevcut. 

En düşüğü 10 bin Türk Lirası olan bu alanlar 1 milyon Türk Lirası ve üzeri fiyatlara kadar yükselebiliyor. 

Metaverse arsaları Sahibinden de satışa sunuldu!

Dünya genelinde halihazırda meteverse evreninden arsa satın alınabilen 6 farklı platform mevcut. Bu alım-satım işlemleri kripto paralar aracılığıyla sürdürülüyor.

Metaverse'de gayrimenkullere talep katlandı!

Metaverse'de en mantıklı yatırım arsa yatırımı!


Geri Dön