01 / 07 / 2024

Meteoroliji'den sarı kodlu uyarı! Acilen bakmanız gerek!

Meteoroliji'den sarı kodlu uyarı! Acilen bakmanız gerek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, değişken hava sıcaklıklarının yaşandığı bir dönemde bazı illeri yağış konusunda uyardı. Hangi illerde yağış bekleniyor ve detaylar haberimizde yer alıyor.



Nisan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, hava sıcaklıklarındaki dalgalanmaların yanı sıra yağış durumu da vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hangi illeri yağış konusunda uyardığı merak ediliyor. İşte detaylı bilgiler için haberimizi okuyabilirsiniz.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAĞIŞ UYARISI

Hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşlarla paylaşılmaya devam ediyor. Genel Müdürlük, ülke genelinde havanın çok bulutlu olacağı uyarısında bulunuyor. Bazı bölgelerde ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bayramın ikinci günü, Marmara Bölgesi güney kesimi, İç Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi iç kesimleri, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi kuzey ve batı kesimleri, Hatay, Siirt ve Bitlis il çevrelerinde sağanak yağışlı hava yaşandı. Üçüncü gün ise sağanak yağışlı hava, İç Ege Bölgesi, Batı Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Batı Karadeniz Bölgesi iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi kuzey kesimi, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş il çevrelerinde etkili oldu. Bu hafta Malatya, Osmaniye il çevresi ve Hatay ili kıyı kesimlerinde,  Adana  ilinin kuzey ve doğu kesimleri ile Kahramanmaraş ili batı kesiminde sağanak yağış bekleniyor. 


Geri Dön