02 / 05 / 2024

Metin Burma: Kent mobilyalarını kirletmeyelim!

Metin Burma: Kent mobilyalarını kirletmeyelim!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yaşanan seçim süreci nedeniyle aday olan veya aday adayı konumunda olanların gelişigüzel yerlere afişleme yapıp pankart astıklarını, bunun da kent mobilyalarına zarar verdiğini belirtti...




Samsun Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, yaşanan seçim süreci nedeniyle aday olan veya aday adayı konumunda olanların gelişigüzel yerlere afişleme yapıp pankart astıklarını, bunun da kent mobilyalarına zarar verdiğini belirtti. Burma, "Şehir mobilyalarını kirletecek hareketlerden kaçınmamız gerekir." dedi. 


Kent mobilyalarını oluşturan otobüs durakları, çöp kutuları, anıtlar, sokak lambaları, posta kutuları, telefon kulübeleri, trafik lambaları, oturma grupları, oyun düzenekleri, bordürler, yer döşemeleri gibi yerlerin seçimlerde aday olan veya olmak isteyenlerin afişleri, pankartları ile kaplandığını, bunun da çok çirkin bir görüntü oluşturduğunu dile getiren Burma, "Kentlerin mobilyaları, kamusal alanlarda insanların yaşamlarını kolaylaştıran, güvenlik, kolaylık sağlayan ve toplu yaşam düzenine büyük katkı sağlayan nesnelerdir. Bunların, adayların tanıtım panosu haline gelmesine izin vermemeliyiz. Böylece, halkın ortak kullanıma açık mobilyalarımızın zarar görmesine ve görüntü kirliliğine engel olmalıyız. Bu nedenle herkesin bu konuda gereken azami dikkati ve özeni göstereceğine, duyarlı ve hassas davranacağına inanıyorum." şeklinde konuştu. 


Bugün

 


Geri Dön