Genel

Metro Holding ’te kardeşler arasında anlaşmazlık!

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, yaşam tarzını onaylamadığı, adı ünlü mankenlerle anılan kardeşi Talip Öztürk için gazeteye ilan verdi. Kardeşi için “şžirketle hiçbir ilişkisi yoktur ” yazdı...

Geçen yıllarda Huzur Giyim isimli aile şirketinde yaşanan olayın bir benzeri şimdi Metro Holding 'te yaşanıyor. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, geçmişte adı ünlü mankenlerle anılan kendisinden 7 yaş küçük kardeşi Talip Öztürk hakkında bugün gazetelere ilan verdi ve yaşam tarzını onaylamadığını ifade ettiği Öztürk 'le şirketinin hiçbir ilişkisinin bulunmadığını belirtti. Öztürk “Kamuoyuna duyuru ” başlıklı ilanında, “Bazı basın yayın organlarında Metro Turizm 'in sahibi unvanıyla özellikle de magazin haberlerinde sıkça yer alan, hayat tarzı ve geleneklerimizden uzak yaşayan aile ferdimiz Talip Öztürk 'ün bir kısmı halka açık olmak üzere 26 şirketi ve 12 bine yakın çalışanı olan holdingimizde 2005 yılından bu yana hiçbir maddi ve manevi ilişkisi bulunmamaktadır. çalışanlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. Metro Holding Galip Öztürk ” cümlelerine yer verdi.

‘Utanılacak bir şeyim yok '
Ağabeyinin verdiği ilanın kendisini şaşırttığını belirten Talip Öztürk ise, “şžirkette üzerime resmi olarak kayıtlı bir şey yok, doğru ama abimin ‘Onun şirketle alakası yoktur ' demesiyle de hiçbir şey yok sayılamaz. Metro Turizm 'le bağımın olamaması mümkün mü   Metro Turizm markası benim camianın önünde olmam nedeniyle bu kadar biliniyor. Biz 3 kardeştik, rahmetli ağabeyimin ölümünden sonra iki kardeş kaldık. Bugünlere abi - kardeş değil, baba - oğul gibi geldik. Ancak uzun süredir aile içinde bir takım sorunlar yaşıyoruz. Abim hep kendi istediği olsun istediği için sıkıntılarımız var.
çevremizdeki insanların da vasıtasıyla bu durumlara geldik. Kendisi benim büyüğümdür. Zaten ona her zaman saygı duyuyorum, hiçbir zaman onun önüne geçmeye çalışan biri olmadım. Ancak meseleyi böyle gazetelere ilan verecek duruma kadar getiriyorsa kendisi bilir. Keşke aile içinde yaşanan sorun yine aile içinde kalsaydı. Benim utanılacak hiçbir şeyim yok. Hava atmak için ortalara çıkan biri değilim ki, beni tanıyanlar bu ifadeye sadece güler. Benim bir çizgim var, onun dışına hiçbir zaman çıkmadım ” açıklamasını yaptı.
Milliyet