28 / 04 / 2024

Metro Kağıthane, 29 milyon euro yatırımla açıldı!

Metro Kağıthane, 29 milyon euro yatırımla açıldı!

 Metro Toptancı Marketin dünyadaki 700üncü mağazası 29 milyon Euro yatırımla Kağıthanede açıldı. Metro Toptancı Marketin CEOsu Joel Saveuse, dünya genelindeki 700üncü mağazayı açtıkları için tarihsel bir anda olduklarını belirtti...



30 ülkede faaliyet gösteren Metro Toptancı Marketin CEOsu Joel Saveuse, dünya genelindeki 700üncü mağazayı açtıkları için tarihsel bir anda olduklarını belirterek, Uluslararasılaşma hedefimizle ulaştığımız, bizlere esin veren yeni bir başarı hikayesi ve bu hedefimize Türkiye gibi bizim için son derece önemli ve potansiyeller barındıran bir ülkede ulaşmış olmaktan özellikle çok mutluyuz. Türkiye bizim için en hızlı gelişen pazarlardan biri olduğu için bu önemli açılışımızı tam da bu lokasyonda kutlamak istedik dedi. Türkiye pazarına 1990 yılında pazara girmelerinden itibaren profesyonel müşterilere hizmet vermek ve ticari altyapının kalitesini artırmak üzere yaklaşık 4 bin çalışanıyla ulusal bir dağıtım ağı oluşturduklarını belirten Joel Saveuse, şunları söyledi: Kağıthane ile birlikte 12 ilde, 6sı İstanbul genelinde olmak üzere 22 lokasyonda temsil ediliyoruz. Türkiyede yeni açılışlar için güçlü bir konumdayız. Uluslararasılaşma, son 40 yılda Metro Toptancı Marketin başarı öyküsünün ardındaki itici güçlerden biri olmuştur. Şirketimiz şu anda 100 binden fazla uluslararası çalışanıyla 30 ülkede faaliyette. Dünya çapındaki hızlı ve istikrarlı büyüme, nihayet bugün 700üncü mağaza açılışının başarılmasına neden oldu. Bu açılış, Türkiyede bu yıl içinde şu ana kadar 4üncü açılıştır ve yıl sonuna doğru 2 lokasyon daha eklenecek.

6 mağaza daha açılacak

Önümüzdeki yıl 6 mağaza açmayı hedeflediklerini kaydeden Joel Saveuse, Türkiyenin son 3-4 yıllık performansı son derece etkileyici dedi. Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan da, bu yıl açacakları 6 mağaza ile Türkiyeye 100 milyon Euro yatırım yaptıklarını belirtti.
Hürriyet


Geri Dön