28 / 04 / 2024

Metrolife'taki 245 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Metrolife'taki 245 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesinde yer alan 245 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki projedeki 245 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? 



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Metrolife Projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Metrolife projesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Alparslan Caddesi üzerinde yer alıyor. Sancaktepe Belediyesi'nin ve Meydan Park'ın karşısında yer alan proje, Sancaktepe Metro İstasyonu'nun yanında konumlanıyor. Yakın çevresinde Sinpaş Ege Boyu ve Ağaoğlu M Village siteleri, Samandıra Lisesi, Abdurrahmangazi Ortaokulu, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi-Nikah Salonu ve Samandıra Endüstri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi gibi noktalar bulunuyyor. 1991 parselde yer alan 7 bloklu sitenin esas toplam inşaat alanı 133 bin 883 metrekare olarak belirlendi.

Metrolife taki 245 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Projenin arsa payları dahil toplam yasal durum değeri için 731 milyon 165 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 808 milyon 65 bin 300 TL olarak belirlendi. Taşınmazların toplam aylık kira değeri 2 milyon 556 bin 600 TL oldu. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesinde yer alan 1991 parselde bulunan Metrolife Projesine ait 245 adet bağımsız bölüme ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın
 


Geri Dön