01 / 05 / 2024

Metropoint Rezidans fiyat listesi!

Metropoint Rezidans fiyat listesi!

Firma: İnsa İnşaat

Proje: Metropoint Rezidans

Metropoint Rezidans fiyat listesi bilgisine göre daireler minimum 280 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Bağcılar Metropoint Evlerinde teslimler 15 ay sonra gerçekleşecek...



84 adet daireden meydana gelen  Metropoint Rezidans  Evleri 5 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Lokasyon olarak İstanbul'un Bağcılar bölgesinde hayata geçirilen Metropoint Rezidans Evleri 2 blok olarak yükseliyor.


İnsa İnşaat imzası taşıyan Metropoint Rezidans Bağcılar Evlerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri mevcut. Metropoint Rezidans fiyat listesi kapsamında projede yer alan daireler 280 bin TL'den başlıyor. 


Daire satışlarının başladığı Bağcılar Metropoint Rezidans Evleri 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. 18 adet dükkanın yer aldığı Metropoint Rezidans Evlerinde yer alan 2+1 daireler 105 metrekare ve 3+1 daireler ise 135 metrekare büyüklükte inşa ediliyor.


Metropoint Rezidans Mahmutbey projesinde dükkanların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 245 metrekare arasında değişiyor. Metropoint Rezidans fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


15 ay sonra teslimleri yapılacak olan Metropoint Rezidans Konutlarında çift asansör, peyzajlı yaşam alanı, süs havuzu, çocuk oyun alanları, mini basketbol sahası, 24 saat güvenlik ve fitness salonu gibi sosyal donatılarda mevcut durumda. Metropoint Rezidans fiyat listesi şöyle:


Metropoint Rezidans satılık daire:

2 oda 1 salonlar 280 bin TL ile 300 bin TL arasında,

3 oda 1 salonlar 380 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor.


Metropoint Rezidans ödeme planı kapsamında ister firma bünyesinde sunulan ödeme seçenekleri ile yada banka kredisi kullanılarak projeden daire sahibi olunabiliyor. Metropoint Residence Evleri ayrıca Mahmutbey Metrosuna yakın mesafede konumlandırılıyor.


Bağcılar Metropoint Rezidans nerede?

Metropoint Rezidans adres: Atatürk Caddesi No: 12/A 34540 Güneşli - Bağcılar/İSTANBUL 


Bağcılar Metropoint Rezidans iletişim:

Telefon: 0212 630 55 55

Web Adresi: www.insainsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön