28 / 08 / 2024

Mevaport İzmir projelerinde yüzde 15 indirim!

Mevaport İzmir projelerinde yüzde 15 indirim!

30 yılı aşan tecrübesiyle Gayrimenkul sektöründe hizmet veren Mevaport, Bornova bölgesinde konut almak isteyenlere hem kârlı bir yatırım hem de kaliteli bir yaşam vaad ediyor. 



Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, “Yapyığımız tüm projelerede, inşaat bitmeden satışların bitmesi, yatırımcıların bize olan güvenini gösteriyor” dedi. İzmir’de nitelikli konut ihtiyacının çok yoğun olduğunu belirten Hazırbulan, ulusal ve uluslararsı projelerle kentin büyük bir değişim yaşadığını ifade etti. Hazırbulan, “Mevaport olarak biz satışlarda  İzmir  halkına öncelik tanıyoruz. Yüzde 15 indirimle onları konut sahibi yapıyoruz” diye açıklama yaprı. 

Son 4 yılda İzmir’e 300 Milyon liralık yaptıklarını dile getiren Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, önceliklerinin İzmir olduğunu da aktardı. Takas kampanyası da sunan Mevaport’ta, araba ya da eski evini peşinat olarak veren alıcılar, istedikleri daireyi en avantajlı fiyata alabiliyor. Bu süreçte kira desteği de verilen alıcılara ayrıca 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeyle kredi imkanı da sunuluyor. 

Çamdibi, Altındağ ve Yeşilova’da yapılan tüm projeler; nitelikli konutlar, ofisler ve yaşam alanlarıyla İzmir’e dinamizm katıyor.

https://www.mevaport.com


Geri Dön