28 / 04 / 2024

Mevsim Konakları, Ege-Koop güvencesi ile sahiplerini bekliyor!

 Mevsim Konakları, Ege-Koop güvencesi ile sahiplerini bekliyor!

Gücün ve kalitenin simgesi Ege-Koop garantisiyle yapılan Dört Mevsim Konakları, yeşille mavinin buluştuğu yerde yepyeni bir yaşam alanı yaratıyor





İzmir’de, 10 ayrı proje ile 1984’ten bugüne 100 bin kişinin konut düşünü gerçeğe dönüştüren Ege-Koop, Dört Mevsim Konaklan ile yine farkını ortaya koyuyor. Urla’nın en ayrıcalıklı projesi olan Dört Mevsim Konakları, uzaktan bakıldığında bile insanı büyülemeye yetiyor.


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile birlikte gezdiğimiz Dört Mevsim Konakları; zeytin ve çam ormanlarının arasında, sakin ve huzurlu, organik meyve-sebzeleri dalından toplayacağınız bir ortam sunuyor.


Ege-Koop güvencesiyle hayata geçirilen Dört Mevsim Konakları, özel tasarımlarla oluşturulan 5 ayrı alternatifle şehrin stresinden uzak bir yaşam vaat ediyor.


Otel gibi konforlu


Evlerin içinde gezerken villaların her köşesinin çok iyi değerlendirilmiş, hane halkına geniş kullanım alanlarının ayrılmış olduğunu görüyorsunuz. Kış bahçesinden saunasına kadar her ayrıntı düşünülmüş. Balkonlardan, bahçeden, hatta yattığınız yerden bile gördüğünüz manzara büyülüyor. 189 metrekare ile 355 s metrekare arasında değişen villalar, konforu ve şıklığı ile dikkat çekiyor.


Her katında ayrı bir dünya barındıran konaklar, evinize gelen konuklarınızı bile otel konforunda ağırlamanıza ortam hazırlıyor. Mutfağının genişliği, odaların ferahlığı, bahçelerin büyüklüğü ile evin her bireyini mutlu edecek olan Dört Mevsim Konakları, ev sahiplerini ağırlamak için sabırsızlanıyor. Kaliteli malzemeler, kullanışlı yaşam alanları ile zenginleşen Dört Mevsim Konakları Zeytin, Güneş, Çamlı, Yağmur ve Deniz konakları olmak üzere 5 ayrı seçenekle sunuluyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise “Narlıdere’deki bir daire fiyatına, buradan konak alabilirsiniz. Proje alanına da 15 dakika mesafede” diyor.


Her yere yakın


Ege-Koop Dört Mevsim Konakları Adnan Menderes Havaalanı’na 30 dakika, turizmin gözde merkezi Çeşme’ye ise 15 dakika yakınlıkta. Ayrıca yüzde 80’i deniz manzaralı, yeşille mavinin kucaklaştığı eşsiz bir dünya olan Dört Mevsim Konakları Urla Körfezi, Karantina, Yassıada, İncirliada ve Akçaada’nın doyumsuz manzarasına sahip.


Başkanımız yine yapmış yapacağını


Urla mevkisinde, doğanın bütün güzellikleri ile iç içe 130 bin metrekare arazide çok özel 136 adet villa tasarlanmış. İsteyen 5 farklı seçeneğe sahip konutlardan birini alabiliyor, isteyen imarlı parsel olarak alıp kendi inşaatını, 3 yılda bitirmek şartıyla kendisi yapıyor. Arsa olarak alanlar da sitenin ortak altyapısını kullanıyor. İsteyen evini anahtar teslimi, isteyen evini içi boş olarak alabiliyor.

Boş olarak alanlar evlerini kendi zevklerine göre dekore edebiliyor. Her ev için 15 metrekarelik hobi bahçesi, her parselde 2 araçlık otopark olanağı, 3 bin metrekare açık ve kapalı organik bahçe, iki adet yüzme havuzu, spor salonları, koşu parkuru, kafeterya, market ve güvenlik gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Çevreci yaklaşım gereği yenilenebilir enerji kaynağı olarak güneşten ve rüzgardan yararlanılması da projenin ilgi çeken ayrıntıları arasında yer alıyor. Arazi içerisinden çıkarılan kaynak suyu ise arıtılarak yeşil alanların sulanmasında kullanılıyor, çevreye zarar vermeyecek sistemler tercih ediliyor.


Isı yalıtımına ve dayanıklı dış cephe kaplama malzemelerine büyük önem verilmiş.

Yaşam, 2012'nin sonunda başlayacak şekilde planlanmış. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile birlikte gezdiğimiz konaklardan çıktıktan sonra "Başkanımız yapmış yine yapacağını" demekten kendimi alamadım. 


Habertürk




 



Geri Dön