02 / 05 / 2024

Meyve ve sebzede büyük indirim! Sepetini alan o markete koşacak…

Meyve ve sebzede büyük indirim! Sepetini alan o markete koşacak…

A101 marketler her hafta çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınlamaya devam ediyor. Yayınlanan yeni katalog 28 Temmuzdan itibaren içerisinde çeşit çeşit aktüel ürünlerin yer aldığı ürünler mevcut. 28 Temmuz’da A101’de yeni ürünlerin raflarda yerini alacak olmasının yanında 23 Temmuz it



23 Temmuz A101 Haftanın Yıldızlarında çeşit çeşit indirimli ürünler var. Ayçiçek yağından saç kremine, tam yağlı beyaz peynirden sıvı deterjana kadar pek üründe A101’de indirim var. İndirimlerden yararlanmak için son gün 29 Temmuz Cuma. İndirimleri es geçmek istemiyorsanız mutlaka A101 Kapıda uygulamasını indirmeli veya sosyal medya hesapları üzerinden takip etmelisiniz. Böylece pek çok indirimli ürünlere hesaplı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.


Meyve ve sebze fiyatları özellikle dolar kuru artışıyla son zamanlarda en yüksek oranları görmeye başladı. Vatandaş meyve ve sebzeyi kilo kilo almak yerine tane veya dilimle bile alırken artık zorluk yaşıyor. Dolar kurunun artış göstermesi petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte tarladan markete uzanan yolculukta fiyatlar kat kat artıyor. Vatandaş ise marketlerin çeşitli indirimlerini takip ediyor. Marketler ise sık sık pek üründe kampanya ve indirimler yapıyor. 


A101 marketlerde bu hafta hesaplı aktüel ürünlerinin yanı sıra meyve ve sebzede %50’ye varan indirim yaptı. . İndirimleri es geçmek istemiyorsanız mutlaka A101 Kapıda uygulamasını indirmeli veya sosyal medya hesapları üzerinden takip etmelisiniz. Böylece pek çok indirimli ürünlere hesaplı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
 


Geri Dön