10 / 10 / 2024

Middleist konutları sıfır faiz ile alıcılarını bekliyor!

Middleist konutları sıfır faiz ile alıcılarını bekliyor!

İstanbul'un gözde merkezlerinden şžişlide, şehrin içinde ama karmaşasının dışında konumlandırılan Middleist, çağdaş mimarisi, peyzajı, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile farklılaşıyor...  




Site yaşamının her geçen gün daha gerekli hale geldiği istanbul'da, Ortadoğu Grup tecrübesi ve gücüyle yükselmiş olan Middleist konutlan, istanbul'un en merkez noktalarından şžişli'de yer almasıyla, bölgesindeki sosyal yaşamı sunabilen tek proje olmasıyla ve alımına gösterilen talep ile kaliteli bir yaşam arzulayan yatırımcıların dikkatini çekeln farklı ve özel bir proje olmuştur.

Teslimlerin başladığı Middleist Projesinde, ulaşım rahatlığı ve projemizin konforunun müşterilerimizdeki mutluluğu ve huzuru arttırdığını görmek bizlerin mutluluğunu ve gururunu daha da arttırmaktadır.

Middleist konutları, 4 blok ve toplam 182 daireden oluşuyor. Projede 126 m2'den 216 m2'ye kadar altı farklı büyüklükte üçü dubleks, üçü normal kat şeçenekli alternatif sunulmaktadır. Middleist konutlarında ulaşımın yaşamı kolaylaştırmasıyla, sosyal tesisleriyle, yapım tekniği ve işçiliğiyle, iç mekan ve dış cephede kullanılan birinci sınıf malzeme kalitesiyle, iddialı ve göz alıcı çevre düzenlemesiyle, bölgesinin ayrıcalıklı projesi olan Middleist, farklı konumlarda son 36 adet dairenin satışını sürdürmekte olup fiyatları ve arkasındaki Ortadoğu Grup gücünü kullanarak farklı bankalardan 60 ay ile 120 ay arasında yaklaşık yüzde 75'ine kadar SIFIR
FAİZ ile 5 farklı ödeme tablosu sunabilmektedir, İstanbul'daki yatırım amaçlı tek proje olan Middleist konutları, İstanbul'un merkezin de huzurun, keyfin ve kolay ulaşımın bir arada sunulduğu tek projedir.

şžık bir mimari yaklaşımın, yüksek standartlarda şekillendiği yeni yaşam alanınız Middleist, deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile, haftanın yedi günü açık olan satış ofisinde sizleri bekliyor.
Yenişafak


Geri Dön