29 / 04 / 2024

Migros indirimlerini duyurdu! Kaşar peyniri 99 TL'ye, beyaz peynir 44 TL'ye, labne 44,90 TL'ye düştü!

Migros indirimlerini duyurdu! Kaşar peyniri 99 TL'ye, beyaz peynir 44 TL'ye, labne 44,90 TL'ye düştü!

Migros, "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında 15 adet ürün indirime girdi. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...



Migros, "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında 15 adet ürün indirime girdi. Kampanya detaylarını açıklayan zincir market, farklı ürünlerde farklı sepet limiti mevcut olduğunu ve indirimli fiyatlar ve tüm kampanyaların Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olduğunu belirtti.

Yeniden satış amaçlı toplu satın alım siparişleri kampanyaya dahil edilmeyeceğini, toplu alım siparişlerin işleme alınmayacağını belirten Migros, "Kampanya dahilindeki ürünler; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlıdır. Kampanya kotası dolduğu takdirde geçerli ürün indirimi sonlanır" diye aktardı.

Migros indirimlerini duyurdu! Kaşar peyniri 99 TL ye, beyaz peynir 44 TL ye, labne 44,90 TL ye düştü!

Kampanya kapsamında ürün bazında üst alım limiti bulunduğu ve ürün bazında üst alım limiti değişiklik gösterebileceği belirtilen açıklama kapsamında 15 adet ürün indirimli fiyatıyla satışa sunulacak.

İndirim kapsamında, kaşar peyniri 99 TL'ye, beyaz peynir 44 TL'ye, labne 44,90 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...


Geri Dön