03 / 05 / 2024

Ramstore, Makedonya'ya altıncı yeni şubesini açtı!

Ramstore, Makedonya'ya altıncı yeni şubesini açtı!

Makedonya'daki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Migros'un yurtdışı zinciri Ramstore, ülkedeki altıncı şubesini Kalkandelen kentinde açtı...



   Firmanın Makedonya'daki altıncı, Kalkandelen'de ise üçüncü şubesinin açılışına, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Kalkandelen Belediye Başkanı Sadi Beceti, Halk Bankası Makedonya Genel Müdürü Necdet Palakçı, Migros Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar ile firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. 

    Büyükelçi Sökmensüer, açılışta yaptığı konuşmada, Makedonya'daki diğer Türk yatırımlarına örnek olmaya devam eden firmanın, aynı zamanda ülkede yaşayan Makedon, Türk ve Arnavut halklarına kaliteli ve en iyi markaları sunduğunu söyledi. 

    Ramstore Makedonya Genel Müdürü İbrahim Kesemen de firma olarak ülkedeki altıncı mağazayı açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İbrahim Kesemen, Makedonya'ya yönelik yatırımlara devam edeceklerini belirtti. 

    "Aralık ayında Ustruga'da, 2013 yılında ise Üsküp'ün Aerodrom semtinde yeni mağazalar açacağız" diyen Kesemen, mağaza sayısını 2013 yılının ilk yarısına kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi. 

    Açılışı yapılan mağazayla firmanın Kalkandelen'deki üçüncü şubesi de hizmete girmiş oldu. 


AA


Geri Dön