01 / 05 / 2024

Migros'ta çaya yüzde 33 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros'ta çaya yüzde 33 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros Market bu haftanın "Birlikten Berekete" kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda 10 adet ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuldu.



Migros'ta 15-17 Temmuz 2023 tarihleri arasında Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde farklı ürünlerde farklı indirim oranları uygulanacağı açıklandı. Bu kapsamda 10 adet ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. En çok dikkat çeken indirimli ürün ise yüzde 33 oranında ki indirimi ile Doğuş Tiryaki Çay oldu.

Kampanyalı ürünlerin mağaza stokları ile sınırlı olduğu aktarılan açıklamada, ürünlerin dönemsel olarak değiştiği ve ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünlerin olabileceği belirtildi.

Migros bu durumunda, kampanya şartlarının sağladığı ölçüde indirimden faydalanabileceğinizi ve satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya şartlarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirileceği bildirildi.


Geri Dön