10 / 05 / 2024

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.



ÜCRETSİZ KASAPLIK HİZMETİ

 Migros yetkilileri, Kurban Bayramı’nda müşterilerine sağlıklı, güvenilir ve İslami usullere uygun kurban almanın rahatlığını yaşatmayı hedeflediklerini belirterek Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden özenle seçilen kurbanlık vasfındaki hayvanları en güvenli şekilde ve uzman kasaplar tarafından ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunduklarını ifade ediyor.

Yetkililer, hiçbir kurbanın etinin kesinlikle başka bir kurban eti ile karıştırılmadığının altını çizerek yapılan tüm kesimlerde, yaklaşık ağırlığı müşterinin bilgisi dahilinde olduğunu, kurbanlığın kilosunun belirtilen miktardan fazla olması halinde ise fazla olan miktarın aynı paket içerisinde teslim edildiğini belirtiyor.

Kurbanlık siparişi Migros mağazalarından veya mağazanın internet sitesinden ve Migros mobil uygulamasından kolay bir şekilde verilebiliyor. Siparişin ardından ise müşteriler, kurban siparişlerini adrese teslim veya kendilerine yakın olan herhangi bir Migros mağazasından alabiliyor.


Geri Dön