01 / 05 / 2024

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.



Migros indirimli ayçiçek yağı kampanyasını ilan etti. Migros Sanal Market mobil uygulamasından uygulanan online alışverişlerde ayçiçek yağı kısa zaman için yüzde 26 indirimli satılıyor. Sepette düşen indirimle ikili alımlarda daha da indirimli alma avantajı sunuluyor.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Migros'un avantajına Abalı Ayçiçek yağı ürününün 1 litrelik ücreti 33,90 iken 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriliyor. Bunun yanında Bor 1 kg şeker ürününün ücreti ise 22,90 TL iken ikili alımlarda 20,90 TL'ye geriliyor.

Migros tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2 li alımlarda ise 29,90 TL ye geriledi

MİGROS SANAL MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde ikili alımlarda Migros Sanal Market'e has avantajlar sunuluyır. İndirimin sepette düştüğünü söyleyelim.

Ürün stoklarının anlık farklılık göstermesinden dolayı siparişinizde tedarik edilmeyen ürünler olabileceğini aklımızdan çıkarmayalım. Kampanya şartlarının sağlanması durumunda indirimden yararlanma hakkına elde edebilirsiniz.

 


Geri Dön