15 / 05 / 2024

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.



Tüketici İhtiyaçlarını Karşılamak: Migros, müşterilerinin günlük yaşamda ihtiyaç duyduğu temel gıda ve tüketim ürünlerini sağlamaktadır. Mağazalarında geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerin farklı tercihlerini karşılamayı hedefler.

Perakende Hizmeti: Migros, perakende sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir ve müşterilerine mağazalarında kolay ve erişilebilir bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlar. Mağaza konumları, geniş ürün yelpazesi ve müşteri hizmetleri gibi faktörlerle müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışır.

İstihdam Oluşturmak: Migros, faaliyet gösterdiği bölgelerde istihdam yaratır. Mağazaları ve operasyonel birimleri için çalışanlar istihdam eder ve ekonomiye katkı sağlar.

Migros tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2 li alımlarda ise 29,90 TL ye geriledi

Tedarik Zinciri Yönetimi: Migros, gıda ve tüketim ürünleri tedarik zinciri yönetimi konusunda deneyimli bir şirkettir. Üreticilerle işbirliği yaparak ürünleri müşterilere ulaştırmak için etkin bir tedarik zinciri oluşturur.

Rekabet ve Pazar Payı: Migros, perakende sektöründe rekabet eder ve pazar payını korumak veya büyütmek amacıyla faaliyet gösterir. Müşteri taleplerine ve pazar koşullarına uyum sağlayarak rekabet avantajını sürdürmeye çalışır.

AB Komisyonu açıkladı! Enflasyon yüksek kalmaya devam edecek

Piyasalarda korkulan oldu! Borsada parası olanla bu habere dikkat!

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı


Geri Dön