22 / 05 / 2024

Migros'tan çay tiryakilerine çılgın kıyak! 500 gr çay 18 TL'den satışa sunuldu

Migros'tan çay tiryakilerine çılgın kıyak! 500 gr çay 18 TL'den satışa sunuldu

Migros çay severlere Nisan indirimi yaptı. Marketin ''Gördüğünüze inanın'' adlı kampanyası içeriğince 500 gr'lık çay 18 TL'ye satışa sunuldu. Migros'un bu indirimi vatandaşın ilgisini çekti ve markete hücum etti.



ÇAY FİYATLARINDA RAMAZAN İNDİRİMİ

Migros vesilesi ile yapılan ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı indirimi akabinde çay ürünlerinde de indirime gidildi. Ülkemizde bi hayli önemli bir yere sahip olan çay için indirim gelmesi tüketicilerin akın etmesine neden oldu.

Market raflarında yerini alan indirimli çay ürünleri kısa zamanda bitmeye başladı. Yapılan indirim açıklaması ile beraber Filiz Çayı 500 Gram Money'lilere özel olarak 200 TL ve üstü alışveriş için geçerli ve sadece 18 TL'ye satılıyor.

MİGROS ÇAY KAMPANYASI DETAYLARI!

Migros marketlerinde yapılan 200 TL ve üstü alışverişlerde indirim avantajı geçerli sayılacaktır. Migros çay ürünlerinde yaptığı avantajı  kısa bir zaman evel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşım ile beraber 14 Nisan tarihinde indirimin geçerli olacağını ve ayrıntılarını paylaştı.

Migros tan çay tiryakilerine çılgın kıyak! 500 gr çay 18 TL den satışa sunuldu

Montelilere özel olarak başlatılan kampanya ile beraber Çaykur Filiz Çayı (500g) 46,95 TL yerine sadece 18 TL bedeli ile satışa sunuluyor. 

İndirimli çay kampanyası sadece Migros mağazaları ve Migros uygulamasında 

Anneanneler, babaanneler müjde! Hem torununa bak hem 5100 TL al

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Makas git gide daralıyor! Açlık sınırı 10 bin liraya dayandı


Geri Dön