29 / 04 / 2024

Milli Emlak 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Milli Emlak Genel Müdürlüğü 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak.



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren yeni ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 20 bin TL'ye imarlı arsa satacak.  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde dikkat çeken ihale ilanları arasında Konya'daki arsa ihalesi de bulunuyor.

Milli Emlak 20 bin TL ye imarlı arsa satacak! KDV den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa Konya ili Akören ilçesindeki, Kayasu Kasabası'nda yer alıyor. Yayımlanan söz konusu ihale ilanına göre, satışa çıkan arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2022 tarihinde saat 11:15't yapılacak.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 42050104444 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 128,97 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi sitesindeki ilana göre, hazine hissesinin de 128,97 metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 20 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 2 bin TL olarak açıklandı.


Geri Dön