27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.



Milli Emlak, mart ayı ilanları kapsamında konut imarlı arsaları aylık 1.834 TL taksitle satışa sunuyor. Yayımlanan ilanlar arasında birçok ilde uygun fiyatlı hazine arazileri de bulunuyor. Peşin ödeme yapanlar için %20 indirim sağlanırken, isteyen kişilere 24 eşit taksitle ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, hazine arazisi alan kişilere 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti hakkı veriliyor.

Milli Emlak, tüm hazine arazisi ve arsa ilanlarını resmî web sitesi Milli Emlak GOV TR üzerinden yayımlıyor. İlanlar, arsanın özellikleri, metrekaresi, bulunduğu il ve ilçe, satış şartları, ihale tarihi ve Milli Emlak Müdürlüğü'nün düzenleyicisi olduğu detaylarla birlikte sunuluyor. Hazine arazisi almak isteyenler için yeni fırsatların yer aldığı mart ayı ilanları ile ilgili detaylı bilgilere Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 Milli Emlak tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Milli emlak arsa satışları ilanları yayınlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından alınan bir kararla, ekonomiye katkı sağlamak amacıyla âtıl durumdaki hazine arazileri, arsalar ve tarlalar satışa çıkarıldı. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında birçok ildeki arsa, arazi ve tarla satışa sunuldu. Her arsa için ayrı bir fiyat tarifesi uygulandığından, Milli Emlak arsa m2 fiyatları için standart bir tarife belirlenmedi.

Niğde Merkez'deki 1.324 m2 büyüklüğündeki arsanın satış fiyatı 93 bin TL olarak belirlenirken, diğer büyüklükteki arsaların satış fiyatları, ekspertiz tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda belirlendi. Örneğin, Afyon Bolvadin'deki 500 m2 büyüklüğündeki arsanın satış fiyatı 137 bin 700 TL olarak ilan edildi. Atıl durumdaki hazine arazilerinin ekonomiye kazandırılması amacıyla yapılan satışlarla ilgili detaylı bilgilere Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
 


Geri Dön