28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Nisan 2023 fırsatı! 19 bin 250 TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan Nisan 2023 fırsatı! 19 bin 250 TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve araziler ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin 250 TL'ye arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



Arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Kırşehir Merkez'de yer alan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde arka arkaya yayımlanan ilanlar kapsamında 19 bin 250 TL'ye satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan Nisan 2023 fırsatı! 19 bin 250 TL ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 19 bin 250 TL'ye satışa çıkardığı arazi Kırşehir Merkez'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 295,76 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Kırşehir Merkez'de bulunan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön