08 / 05 / 2024

Milparklılar brunchta buluştu!

Milparklılar brunchta buluştu!

Milpark Konutları, 25 Ekim 2009 Pazar günü düzenlediği brunch ile “Canımın İstanbul Köşesi” Milparklılar buluşmasını gerçekleştirdi



Milpark'tan ev alanların, aileleriyle ve dostlarıyla katıldığı brunch'ta; hızlı gelişen Milpark Projesi'nin güncel gelişmeleri paylaşılarak, birlikte hoşça vakit geçirip, yeni komşularıyla tanışıp, kaynaşmaları amaçlandı.

Sanatçı Erdal Çelik'in Milpark için hazırladığı “Canımın İstanbul Köşesi” parçasıyla birlikte yeni albümünden şarkıları da seslendirdiği etkinlikte tüm Milparklılar, 2010 Haziran ayında teslim alacakları evlerini yeni komşularıyla kutlayarak, keyifli bir Pazar günü geçirdiler.

Sektörünün öncü isimlerinden MİLPA'nın İstanbul Esenyurt'taki projesi MİLPARK; “Olacaksa Böylesi Olsun!” sloganı ile güvenli yaşamın merkezi olarak yükseliyor. MİLPARK, mutlu, güvenli bir yuva; sağlam, verimli yatırım arayışında olanlar için çok uygun ödeme koşulları ile iyi bir alternatif oluşturuyor.

MİLPARK Konutları, çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, zemin güvenliği, özgün tasarımı, detaylarındaki inceliği ile her zevke, her ihtiyaca ve beklentiye uygun özellikler taşıyor. 

33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, her ayrıntısı özenle düşünülmüş, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan MİLPARK, gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan MİLPARK'ta büyüklükleri 65 – 186 metrekare arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Haziran 2010'da teslim edilecek olan 1. Etaptaki konutların metrekare  fiyatları, 1.400 –1.600 TL arasında değişiyor. 

MİLPARK'ın sakini olmayı isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, finansal kurumlar ya da şirket finansları kapsamında, mümkün olan her türlü ödeme kolaylığı sunuluyor. 

0212 852 49 00

www.milpark.com.tr

İlgili haber

Milpark'ta 105 bin TL'ye!

 


Geri Dön