09 / 05 / 2024

Milyonlarca emekli bu tarihi bekliyor! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Milyonlarca emekli bu tarihi bekliyor! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte emekli ikramiyelerine zam konusu da merak edilenler arasında. Peki Kurban Bayramı ikramiyesinde son durum ne? İkramiyelere zam yapılacak mı? İşte detaylar…



2022 EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

Emekli ikramiyesi geçen yıldan bu yana 1100 TL olarak yatırılıyor. Son olarak Ramazan Bayramı'nda da emekli ikramiyeleri 1100 lira olarak ödendi. Henüz Kurban Bayramı’nda emekli ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağına dair bir açıklama gelmedi. Dul aylığı alanlara ise 550 TL bayram ikramiyesi ödeniyor. Dul aylığı alanlara ve aylık ödeme alan çocuğu olmayanlara ise 825 TL bayram ikramiyesi ödeniyor. Yetim aylığı alan çocuklara ise 275 TL ikramiye ödeniyor.

Milyonlarca emekli bu tarihi bekliyor! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? 

Kurban Bayramı’nın ilk günü 9 Temmuz’a denk geleceğinden, geçen sene ödenen ikramiye tarihlerine göre bu sene 1 Temmuz ile 8 Temmuz tarihleri arasında ikramiyelerin ödenmesi bekleniyor. Şu anda resmi makamlardan net bir tarih açıklaması yapılmasa da bu tarihler arasında ikramiyenin yatırılması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön