02 / 05 / 2024

Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! 2500 lira verilecek: İster ATM’den ister bankadan alabilirsiniz

Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! 2500 lira verilecek: İster ATM’den ister bankadan alabilirsiniz

Türkiye İş Bankası emeklilere 2500 lira promosyon vereceğini duyurdu. Milyonlarca emekli 2500 liralık promosyondan nasıl faydalanacağını merak ediyor. İşte Türkiye İş Bankası'nın emekliler için vereceği 2500 liralık promosyonun başvuru şartları...



Türkiye İş Bankası milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir açıklama paylaştı. Açıklamada emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 2 bin 500 lira nakit promosyon verileceği ifadelerine yer verildi. İş Bankası ayrıca kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceğini belirtti.

Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! 2500 lira verilecek: İster ATM’den ister bankadan alabilirsiniz

Türkiye İş Bankası’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

EMEKLİ MAAŞLARINI KOLAYCA TAŞIYABİLİRLER

 “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt genelinde sayısı 1.300’e yakın şube ve 6.500’ü aşkın Bankamatik aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İşCep’ten, İnternet Şubesi’nden ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön