06 / 05 / 2024

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

Daha önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kapıları kapattığı EYT konusuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den “EYT konusu gündemimizde, çalışma yapıyoruz” açıklaması gelirken, AKP Grup Başkanvekili de dikkat çeken bir yorumda bulundu.



Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda çalışmaların sürdüğünü belirtti. 

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

Elitaş, “Çalışma Bakanlığı EYT'liler için çalışmalarını yürütüyor. Para ödemesi yapacak kurumla parlamento arasında uyum sağlanamazsa ortaya büyük bir sorun çıkar. Çünkü analizini yapmadan kanun çıkarırken Hazine ve Maliye Bakanlığını çağırırız, ilgili kurumları çağırırız. Her bir kanun maddesinin parasal kısımları olduğu takdirde her birinin etki analizini, bütçeden ne gibi imkanlar ortaya çıkabileceğini, hangi kaynaktan temin edileceğine bakarız.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön