07 / 05 / 2024

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı! 

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı! 

Gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasının tarihi uzatıldı. İşte ayrıntılar...



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milyonlarca genci yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasıyla ilgili konuştu.

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı!  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasına ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Peki gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasında son durum ne? Seyahatsever uygulamasının tarihi uzatıldı mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön