19 / 05 / 2024

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı! 

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı! 

Gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasının tarihi uzatıldı. İşte ayrıntılar...



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabı aracılığıyla, gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasına ilişkin bir müjdeyi paylaştı.

Bakan Kasapoğlu sosyal medyasından yaptığı açıklamada, gençlerin yaz aylarında seyahat ederken 5 gün ücretsiz kullandıkları yurtlardaki konaklamanın 1 Eylül'de biteceğini anımsattı. 

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı!  

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 1 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olan bu sürenin uzatıldığını duyurdu. Açıklamasında hafta sonuna seyahatseverlere müjde vererek başlamak istediğini belirten Kasapoğlu, projenin uzatıldığına ve yeni tarihe dikkat çekti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever projesiyle ilgili olarak, şunları söyledi: 

"GSB yurtlarında 5 gün ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projemizi 1 Eylül'den 5 Eylül'e uzatıyoruz. Projemizden yararlanan arkadaşlarımızın seyahat fotoğraflarını merak ediyor, bekliyorum." 

Milyonlarca genç, konaklama ücreti ödemedikleri için gezilerine Seyahatsever projesi ile daha fazla bütçe ayırabiliyor. Seyahatsever prosi kapsamında, 18-30 yaş arasındaki gençler, 15 Temmuz tarihinden itibaren Bakanlık bünyesindeki yurtları ücretsiz kullanma hakkına sahip oldu. 

Dolar alacaklar dikkat! Tarih verildi, bakmadan sakın almayın

TOKİ 240 ay taksitle konut satacak! TOKİ'nin ucuz konut projesine kimler başvurabilir? Gençlere de müjde geldi!

Altının 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Bakmayan hemen bakmalı

Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyordu! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Ayda 1. 547 lira ile emekli olabilirsiniz! Emeklilik için bu fırsat kaçmaz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön