02 / 07 / 2024

Milyonlarca İstanbulkart sahibine inanılmaz kampanya! Yüzde 10'u geri verilecek!

Milyonlarca İstanbulkart sahibine inanılmaz kampanya! Yüzde 10'u geri verilecek!

Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon İstanbullu kullanıyor. İBB,  İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı halk ile paylaştı. İşte ayrıntılar..."



Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon İstanbullu kullanıyor. İBB, İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı halk ile paylaştı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, 23 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u geri iade edilecek.

İstanbulkart aylık abonman ücretine zam mı geldi? İstanbulkart ücretleri ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren bu yeni kampanya şimdi başladı! Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya için “Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağın İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iade!” ifadeleri kullanıldı.

Peki indirimden faydalanmak için ne yapmak gerekiyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön