21 / 05 / 2024

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Devletin ihtiyacı olan kişilere ve hanelere yönelik destekleri kapsamında şartları sağlayan herkese tam 4.337 TL destek ödemesi yapılacak.  Para, hak sahibi kişilerin hesaplarına hemen yatırılacak. Pek bu desteği kimler alabilir? 4.337 TL ne zaman ödenecek?



HANGİ TARİHTE YATIRILACAK?

Bu yardımı almaya hak kazanan vatandaşların tümüne evde bakım parası ödenecek. Peki Şubat ayında ne zaman evde bakım parası ödenecek?

Evde bakıma muhtaç yakını olanların dört gözle beklediği ödemelerin 15 Şubat tarihinden sonra ödenmeye başlanacak ve hesaplarda olacak. 2023 yılı ilk ödemesi Ocak ayının 15’inden sonra yapılmıştı. Şubat ayında da 15 Şubat’tan itibaren ödemelerin ihtiyaç sahibi kişilerin hesaplarına yatırılacak.

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

2023 YILI EVDE BAKIM PARASI KAÇ TL?

2023 yılının ilk günlerinde asgari ücrete ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranları açıklanmıştı. Bunun ardınan ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen destek ödemelerinde de zam yapıldı ve daha yüksek ödenmeye başlandı.

Bu yardımları alan pek çok kişi evde bakım parasının kaç TL olduğunu merak ediyor. Yapılan açıklamaya göre, evde bakıma muhtaç yakınları bulunan kişilere yapılan ödeme geçen yıl 3.336 liraydı. Bir miktar iyileştirme yapılan evde bakım parası ödemesi bu yıl gerçekleşen zamlarla birlikte 3336 TL’den 4337 TL’ye çıktı. Öte yandan, devletin vatandaşa ödemiş olduğu daha diğer tüm destek ödemelerine de zam gerçekleştirildi.

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!


Geri Dön