30 / 04 / 2024

Milyonları etkileyecek! Ünlü ekonomist asgari ücret zammını yükseltecek en önemli faktörü açıkladı!

Milyonları etkileyecek! Ünlü ekonomist asgari ücret zammını yükseltecek en önemli faktörü açıkladı!

Asgari ücretin ne kadar olacağını görüşmek için asgari ücret komisyonu Pazartesi günü tekrardan toplanacak. Ünlü ekonomist Tarkan Zengin, zam oranını etkileyecek en önemli faktörü açıkladı. İşte detaylar!



Milyonların merakla beklediği Asgari Ücret Tespit Komisyonu görüşmeleri geçtiğimiz hafta görüşmelerine başladı. 13 Haziran tarihinde yapılan toplantıdan sonra gözler şimdi 19 Haziran tarihinde yapılacak olan komisyona çevrildi. Çalışma Ekonomisti olan Tarkan Zengin, dikkat çeken asgari ücret tahmini açıkladı. Zengin, masadaki zam oranını artıracak en önemli faktörün ne olduğunu söyledi.

İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön