04 / 05 / 2024

MIPIM Fuarı'nda Ekonomi Yatırım Fırsatları ile Türkiye oturumu!

 MIPIM Fuarı'nda Ekonomi Yatırım Fırsatları ile Türkiye oturumu!

MIPIM Fuarı, 12-15 Mart tarihleri arasında Cannes'da gerçekleşecek. Başbakan Yardımcısı Babacan'ın, bu yıl Türkiye'nin Onur Ülke olarak yer alacağı fuarda, yabancı yatırımcılara seslenmesi bekleniyor



Türkiye'nin ''Onur Ülke'' olarak yer alacağı ve uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, belediyeler ve otel gruplarını buluşturacak MIPIM Fuarı, 12-15 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. 

     Yapılan açıklamaya göre, fuara, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da, ''Ekonomisi ve Yatırım Fırsatları ile Türkiye'' isimli oturumda uluslararası platformda 13 Mart Salı günü Türk ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelmesi bekleniyor. 

     Kültür Turizm Bakanlığı'nın sponsor olduğu ''MIPIM'' açılış kokteyli ise 12 Mart Salı gecesi Martinez Otel'de gerçekleşecek. 

     Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, belediyeler ve otel gruplarını buluşturacak fuarın, uçak ve otel rezervasyonlarının şimdiden dolduğu belirtiliyor. 

     Türkiye'den Akbank, Garanti Koza gibi sektörün önde gelen firmalarından katılım olacağı kaydedilen fuarda, Türkiye'ye özel bir ''Çadır'' kurulacak ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini ortak bir alanda dünyaya tanıtma şansı yakalayacak. 

AA


Geri Dön