18 / 05 / 2024

MIPIM için geri sayım başladı!

MIPIM için geri sayım başladı!

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 31. kez düzenlenecek.



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un fuarın ilk gününde İstanbul Pavilyonu'nun açılışını yapması öngörülüyor. Açılıştan sonra gayrimenkul sektör temsilcilerinin katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Programın 2'inci gününde Kurum ve Nebati, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) tarafından düzenlenecek "uluslararası yatırımcı kahvaltısı" programına katılım sağlayacak.

MIPIM için geri sayım başladı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun konuşmasıyla başlayacak toplantıda, Bakan Kurum ve Bakan Nebati, gayrimenkul sektörü başta olmak üzere ülkedeki yatırım fırsatları anlatılacak.

Öte yandan Bakanlar fuarda bulunan Türk firmalarını ve uluslararası ülke pavilyonlarını ziyaret gerçekleştirecek.

Dünyanın dört bir yanından gayrimenkul sektöründeki yatırımlara ilişkin projelerin paylaşıldığı fuarda, 2022 yılında GYODER'in öncülüğünde İstanbul Pavilyonunda, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Emlak Konut GYO'nun katkılarıyla; Halk GYO,  YTÜ Teknopark, Kalyon Grup, DAP Yapı, Kuzu Grup,Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Finans Merkezi, Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Airport İGA, Galataport İstanbul, Tersane İstanbul,  Servotel gibi Türkiye'nin önde gelen şirketleri katılacak.

Yabancı katılımcılara ülkedeki yatırım potansiyeli ve fırsatlarının tanıtılacağı fuar sayesinde dünya genelinden yeni yatırımların Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

MIPIM 15-18 Mart'ta!


Geri Dön