17 / 05 / 2024

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

2003 yılında kurulan MNG Kargo'nun 27 aktarma merkezi ve 800'ü aşan şubesi bulunuyor; yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan şirketin hisselerinin yüzde 100’ünün satışı için anlaşma imzalandı.



MNG Kargo nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

GLOBALİ TÜRKİYE PAZARI İLE BULUŞTURACAK

DHL e-Ticaret CEO'su Pablo Ciano ise DHL e-Ticaret olarak amaçlarını müşterilerine güvenilir, ulaşılabilir ve sürdürülebilir e-ticaret teslimat hizmetleri sunmak olduğunu belirterek, “Bu stratejinin ana çatısı, kendimiz veya ortaklıklar aracılığıyla işlettiğimiz geniş ağımız, dijital uzmanlığımız ve yetkinliğimizden oluşuyor. MNG Kargo'nun satın alınması, kurulu ağımızı güçlendirecek ve global müşterilerimizin Türkiye pazarıyla buluşmasını sağlayacaktır."

MNG Kargo CEO'su Kağan Gündüz de "MNG Kargo olarak, DHL Group'un global bilgi ve teknoloji birikimini arkamıza alarak tüketiciye sunduğumuz hizmet kalitesini daha da geliştirmeyi ve kapasite artırım yatırımları ile daha da yüksek istihdam yaratmak istiyoruz. Ülkemiz, uluslararası üreticilerin sürdürülebilir tedarik zinciri oluşturma stratejilerinin odağı halindedir ve sektörümüzün gelişimi hız kesmeden sürecektir." şeklinde konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön