29 / 04 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy adres! 24 ay sonra teslim!

Modakent Terminal Kurtköy adres! 24 ay sonra teslim!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy adres; Küçükbakkalköy Mh. Merdivenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul adresinde inşa ediliyor. Modakent Kurtköy'de yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...




Modakent A.Ş tarafından hayata geçiriliyor olan Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.  Modakent Terminal Kurtköy  adres bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde konut ve ticari birimler yer alıyor. Modakent Terminal Kurtköy'de tüm daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesi 216 adet konut ve 13 adet dükkandan meydana geliyor. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesi 3 blok olarak yükseliyor. Modakent Terminal Kurtköy'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde daireler 54 - 58 ve 59 metrekare büyüklüklere sahip. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinin satış ofisi ile 0216 484 04 84 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında, 24 ay boyunca ayda 1000 lira ödeme yapılıyor. Kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor. Modakent Terminal'de yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş parkuru, teras bahçe gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Modakent Terminal Kurtköy satış ofisi nerede?

Modakent Terminal Kurtköy adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön