02 / 05 / 2024

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri!

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredili olarak yapılıyor. Tüm dairelerin 1+1 olarak tasarlandığı Modakent Terminal Kurtköy projesinde 216 konut ve 13 dükkan bulunuyor...




Modakent Terminal Evleri projesi Modakent A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.


Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri öncesinde proje hakkında bilgi verelim. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesi 3 blok halinde yükseliyor. 216 adet konutun yer aldığı Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde 13 adet dükkan bulunuyor. Dükkanlar blokların altında bulunuyor. 



Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri!


Modakent Terminal Kurtköy ödemeleri banka kredisi ile 120 aya kadar taksitli olarak yapılıyor. Kurtköy Modakent Terminal Evleri satış ofisi ile 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Modakent Terminal Kurtköy projesinde konut teslimleri 24 ay sonra yapılıyor. Modakent Terminal Evleri Kurtköy projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları yer alıyor.



Modakent Terminal Kurtköy satış ofisi nerede?

Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Modakent Terminal Kurtköy iletişim bilgisi

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön