05 / 05 / 2024

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul'da!

Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul'da!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Atakent'te yer alan Tema İstanbul, yaşamınıza ve geleceğinize değer katmak için yükseliyor...



Avrupa yakasının en hızlı gelişen semtlerinden Atakent'te kültür yatırımının yanı sıra, büyük bir yatırım değeri de taşıyor. Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur'un hayata geçirdiği  Tema İstanbul  Evleri müşterilere yaşam sunuyor.


1.5 milyon metrekare alana tasarlanan proje 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İstanbul Atakent'te yükselen Tema İstanbul Evleri'nde konutların toplam arsa alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. 


4 kısım halinde yükselen Tema İstanbul Evleri Atakent projesi kapsamında kısımlar Tema İstanbul Konutları, Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall AVM şeklinde isimlendirildi.Proje teslim tarihi: 2016 yılı olarak planlanıyor.


Modern ve konforlu daireler Tema İstanbul da!


Tema İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak ayarlandı. Projede fiyatları 229 bin TL'den başlayan toplam 3 bin 610 konut bulunuyor.


Tema World


İstanbul'un en eğlenceli parklarından biri olması beklenen Tema World Doğu, Batı kültürünü ve geçmiş zamanın 'istanbul'unu günümüze taşımayı hedefliyor. Tema World 360 bin metrekare alana konumlandırılarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olacak.


Tema Plaza 


Alış veriş ve sosyal mekanlardan oluşucak Tema Plaza, çevresinde yer alan yeme içme alanlarıyla ziyaretçilerinin buluşma noktası olacak


Tema Mall 


Tema İstanbul projesine birkaç adım uzaklıkta olan Tema Mall, Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezi olmanın yanı sıra, ünlü markalarıyla da herkesin beğenisini kazanacak




Tema İstanbul Evleri Atakent iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Aslıhan AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön